Stay hydrated




Dnes se s tebou chci podělit o kosmetické novinky, které nedávno představila značka Weleda. Tu používám sice krátkou dobu, ale velmi rychle jsem si ji oblíbil. Těšil jsem se proto, až vyzkouším její jarní hydratační řadu produktů, jejímž hlavním prvkem je extrakt z kaktusu opuncie. Ta je bohatá na polysacharidy, které jsou známé pro svou vysokou schopnost vázat vodu. Ideální tedy pro všechny, které trápí suchá pokožka a hydratace pro ně není cizí pojem ze slovníku. Tedy i pro mně. Možná nevypadá úplně fancy, ale pod slupkou se ukrývají malé zázraky. Tak si je pojďme v krátkosti představit.




Hydratační pleťový krém používám po ránu jako první na umytou a vyčištěnou pleť. To je základ. Žádný ani sebelepší přípravek nebude správně fungovat, pokud nebudeš dbát na základní pravidla. Díky vlastnostem opuncie tento krém pokožku hydratuje po celý den. Zároveň ji nezanechává mastnou, což se nedá říct o spoustě jiných krémů. Podporuje i přirozenou ochrannou bariéru pokožky, neucpává póry a je bez parfemace.




Nezapomínej na oči, protože ty prozradí vše! V době, kdy jsme vystaveni především zoom callům nezbytný pomocník, jak zamaskovat drobné nedokonalosti. Díky šikovnému roll onu je nanášení snadné a hlavně bezkontaktní. I tento chladivý gel se rychle vstřebává, zmírňuje příznaky únavy a zabraňuje tvorbě jemných vrásek. 




Chladivá osvěžující mlha ve spreji je malý zázrak pro unavenou pleť. Okamžitě ji osvěží a hydratuje. Dá se použít kdykoli během dne. Já už s podobnými přípravky pár zkušeností mám a musím říct, že si jich cením hlavně v létě, když je nesnesitelné horko a možnost se rychle osvěžit, je v nedohlednu. Opět je její hlavní složkou opuncie, smíchaná ale s éterickými oleji, které pokožku a smysly jemně stimulují.




Když už jsme u Weledy, tak ti chci dnes ještě představit můj must have produkt. Tím je tenhle SOS Naturally Clear. Jedná se o lokální péči na akné a problematickou pleť. Stačí ho jen trochu nanést na zanešené místo, ideálně přes noc, kdy zmírní začervenání a pokožku zklidní. Obsahuje výtažek z vrbové kůry, lékořice a vody z vilínu virginského. 








text, foto a video Ondřej P.


Form for Contact Page (Do not remove it)

Název

E-mail *

Vzkaz *